Baan reserveren

Om te mogen spelen is het verplicht een baan gereserveerd te hebben. Dit kan heel eenvoudig via de site en werkt ook op je smartphone. Met die reservering voldoe je niet alleen aan de COVID noodverordening van de gemeente Leudal. Ook is dat het bewijs dat je een actief lidmaatschap hebt bij T-Ell. Het afhangen van de baan bij de kantine, met je pasje, is dan ook niet meer nodig.

Bij de baanreservering op de site kun je ook een introducee opgeven. Hiermee wordt niet meteen ook een daglabel aangevraagd, dat moet degene die de introducee meeneemt zelf even regelen. Stuur een berichtje naar Jamie met de naam van de introducee en de speeldag en je ontvangt een betaalverzoek voor die dag. Een fysiek daglabel is daarmee niet nodig, we gaan ook uit van de eerlijkheid van iedereen. De kosten voor een daglabel zijn € 5,- vanaf 18 jaar, daarmee mag een introducee de hele dag tennissen.

Wil je dorspelen als de tijd om is? Dat kan maar plaats dan even een nieuwe reservering. Dat kan eenvoudig met je smartphone. Zonder reservering kunnen anderen de baan claimen en riskeer je ook een boete bij controle door een BOA.

LET OP: Activiteiten zoals lessen, toernooien en vaste reserveringen hebben voorrang op losse reserveringen.