Baan reserveren

Om te mogen spelen is het verplicht een baan gereserveerd te hebben. Dit kan heel eenvoudig via de site en werkt ook op je smartphone. Met die reservering voldoe je niet alleen aan de COVID noodverordening van de gemeente Leudal. Ook is dat het bewijs dat je een actief lidmaatschap hebt bij T-Ell. Het afhangen van de baan bij de kantine, met je pasje, is dan ook niet meer nodig.

Bij de baanreservering op de site kun je ook een introducee opgeven en ontvang je direct een betaalmogelijkheid waarbij het bedrag afhankelijk is van het aantal introducees en de tijdsduur. Direct na betaling is je reservering definitief.

  • De kosten bedragen € 5,- per introducee per uur. Partijen met 2 of 3 deelnemers duren standaard 45 minuten, vanaf 4 personen 60 minuten.
  • Annuleren is uiteraard mogelijk. Dit kan tot 5 minuten voor aanvang. Je ontvangt de betaling binnen 3 werkdagen terug.

Wil je doorspelen als de tijd om is? Dat kan maar plaats dan even een nieuwe reservering. Dat kan eenvoudig met je smartphone. Zonder reservering kunnen anderen de baan claimen.

LET OP: Activiteiten zoals lessen, toernooien en vaste reserveringen hebben voorrang op losse reserveringen.